Ann träningen...

Publicerat 2012-08-3106:56:26, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


bättre sent än aldrig. Det gick verkligen superbra och hon lyssnade bra. Det var bara någon gång vi kom fel på hindrerna men annars fick vi in jättebra språng. Hoppade "bana" på låg höjd för att få in avstånden. Och vi skulle räkna sprången mellan två hinder, det var jättekul! :D Tänkte skriva lite om gårdagen också. Var i skolan från 08.00 till 14.00 efter det följde jag med Maja hem efter skolan. Det var kul :). Och sen åkte vi till Torsdax som började 18.00 - 19.15? Sen hämtade pappa mig, vi skulle äta och efter titta på tv hela kvällen. Jag han helt enkelt inte blogga. Eller jo vid tjugo över nio on the evening. Men jag hade bara tio minuter på mig att skriva. Och hur många läser vid den tiden?? ;) Så ja, här kommer ett inlägg såhär fem i sju på morgonen :). Ha en bra dag!
Kram Alice! :D

Hemma från skolan nu ja!

Publicerat 2012-08-2915:20:21, i kategori Allmänt, 2 kommentarer


Ja, som rubrikensluter. Hemma från skolan nu, en ganska tråkig dag, inget kul! Men Anja, det är ju skolan vi är i ;).
Nu ska jag bara chilla tills hoppträningen idag, tagga!! :D Ska kolla på tv nu, ha det bra sålänge då! :)
Kram Alice! ♥
 
 
 

Ridningen!

Publicerat 2012-08-2821:30:11, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Red med ridgjorden, dressyr. Det gick jättebra och man tränar ju balans också. Jag tycker det är jättelätt men i alla fall. Red i 45 minuter. Nyss kollat på Robinson, ska gå och lägga mig snart! ;)
Kram Alice! :D

Drar till stallet!

Publicerat 2012-08-2816:57:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


skoldagen var helt okej idag. Syslöjd sista timmen så det var ju bra! Ska rida Evita nu! :) Det blir ett dressyr pass idag! :D Bloggar mer om hur det gick när jag kommer hem ;).
C ya! :D

Godmorgon! :)

Publicerat 2012-08-2806:40:16, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Godmorgon, gått up nu för ska till skolan idag. Rida Evita idag för imorgon är det hoppträning. Just nu kollar jag på tv, bussen kommer klockan 07. 25! Kanske dags att börja göra oordning mej? ;) Ha det bra!
 Kram Alice! :D

Stallet.se

Publicerat 2012-08-2719:48:02, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hejsan! Börjat lite smått med stallet.se igen, mitt stall heter Pevve  :). Kommentara gärna vad ditt stall heter på stallet.se om du har något så kan vi mejla ;).
Kram Alice! :D ♥

Bloggar som jag följer....

Publicerat 2012-08-2714:53:30, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Via bloglovin är;
 
Retardriders.blogg.se
 
Topelite.blogg.se
 
Nellieberntsson.se
 
Wilmafur.blogg.se
 
Nelliessyrra.blogg.se
 
Majaclaesson.blogg.se
 
Hamreryttarna.blogg.se
 
Isabellanilsson.se
 
Orksryttarna.blogg.se
 
Bpoonysar.blogg.se
 
Crystallheart.blogg.se
 
Juliawesen.se
 
Oliviaglez.blogg.se
 
Ourweekday.blogg.se
 
Poniiriders.blogg.se
 
Sannaochfrank.blogg.se
 
Tavlingsryttarenss.blogg.se
 
Carrodahlqvist.blogg.se
 
Createdbymelissa.blogg.se
 
Majawallstrom.blogg.se
 
Meagaiin.bloggplatsen.se
 
..............................................
 
Alla har jättefint bloggar, men TYVÄR hinner jag inte läsa precis alla inlägg som alla dessa bloggar skriver varje dag, då skulle jag inte hinna göra något annat än att läsa bloggar ;). Lite tråkigt inlägg, men något i alla fall! ;D
KRAM!!

Bloggen...

Publicerat 2012-08-2710:25:52, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Som ni märkt har jag lagt bloggen åt sidan ett tag. Vart sjuk sen i fredags kväll. Alltså INGEN tävling igår. Tråkigt, tråkigt. Men snart ska jag tävla :). Är ju hemma från skolan idag för hade feber igår kväll. Nu i fortsättningen ska jag blogga dagligen. Om jag inte åker bort eller så!! :D På onsdag börjar hoppträningen som komimer vara varje vecka ;). Ska bli jättekul. Så jag har inte ridit Evita sen i fredags, men Moa red henne i lördags. Evita fick vila igår och idag vet jag inte?? ;) Ahh, nu vet ni hur det ligger till, ska fortsätta att kolla på film nu. Ipaden är nära mig hela dagen så ni kommer få något mer inlägg idag! :D
En gammal bild på Evita, eller gammal är den väl inte men Från ridlägret vecka 30. Prisutdelningen från 
hoppningen! :D
Kram Alice!! ♥

Första skoldagen avklarad ;)

Publicerat 2012-08-2020:19:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Idag var ju första skoldagen och den var väl okej. Massa information och så. Bara två "riktiga" lektioner! :)
Idag red jag ut Evita och bara chillade runt i skogen, lät henne galoppera helt fritt! Det tyckte hon var roligt :).Riktigt mysigt! Trots att jag somnade sent och gick upp tidigt så är jag faktiskt inte så trött... Nu kommer det såklart inte bli lika bra uppdatering här på bloggen när skolan har börjat, som ni kanske har märkt? ;) Men på helgerna blir det bättre uppdatering! :D Nu ska jag kolla på Robinson :).
Kram Alice!! :)

Anmält mig...

Publicerat 2012-08-1917:49:51, i kategori Allmänt, 3 kommentarer


till Pay and Jump den 26 augusti på gark, alltså om en vecka! :D

Hoppade bana!

Publicerat 2012-08-1917:17:16, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, idag hoppade jag bana och det gick jättebra, inga stopp! :D Hoppade bana 80 cm som högst! :D Men hoppade ett hinder 1 meter och det gick jättebra :). Tog inte med kameran, tyvär men ni får se en film från när jag hoppade bana för någon vecka sen ;). Nu ska jag äta! Bloggar mer sen :).
Kram Alice! :D

Dagen!

Publicerat 2012-08-1823:03:43, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


Red markarbete idag med världens finaste tjej, galoppbommar och travbommar på volt, det fixar hon lätt! :D Gick jättebra och är jättenöjd, sen red jag Cizzi lite och Moa Evita men det var bara ca. 10 minuter, men det gick också bra :). Jag hade inga sporrar på Cizzi eftersom jag inte har det på Evita så hon var inte jättepigg. Men somsagt, det gick bra ändå! ;) Idag har jag också varit på Bredaryds marknad men det regnade mycket så att vi gick inte så länge, jag köpte hallon/lakrits godisrem och coca-cola rem :). Det var jättegott! Men orkade inte allt! ;) Kollat på sommarkrysset ikväll och det var ganska kul. Innan spelade jag också kort med Moa! :) Ha det bra!
Bredaryds marknad!
Kram Alice!

Ann träningen...

Publicerat 2012-08-1822:24:19, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


i förgår gick jättebra, förutom att jag ramlade av en gång och jag ramlade NÄSTAN av direkt efter igen, jag åkte fram på halsen ;). Annars så var det jättekul och så, hoppade lite studs :). Kram! :)

Berättar...

Publicerat 2012-08-1622:46:23, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


om träningen imorgon orkar inte nu, ha en bra kväll! :)

Träning!

Publicerat 2012-08-1613:38:48, i kategori Allmänt, 3 kommentarer


Ja, idag är det Ann Hellström träning! :D Ska bli jättekul, den är klockan 18.00 så jag åker ju inte till stallet fören om någon timma ;). Idag ska jag inte göra så mycket mera! Skolan börjar på måndag...
Kram Alice!

John Whitaker!

Publicerat 2012-08-1523:05:38, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Är det bara jag eller är John Whitaker sakerna sjukt fina? Det är precis så att jag har råd till en huva och det är den billigast saken. Om jag ska köpa allt det här är det väl bara o börja spara antar jag? :)
Om inte mamma eller pappa råka läsa detta inlägget... ;) Haha! 
Union Jack Saddle pad från John Whitaker Flughuva med flagga från Whitaker
 

Presentation om mig för nya läsare :)

Publicerat 2012-08-1520:44:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej, jag heter Alice Johansson. Är 11 år och bor i en liten ort  som heter Bredaryd. Min familj består av en syster som heter Moa, mamma, pappa, min bror Kevin, två hundar, Nalle o Trixi, tre kaniner, Stampe, Snövit o Simba, två ponnys, Cizzi o Evita! På min fritid är jag i stallet. På onsdagar går jag på hopplektioner för Ann Hellström :). Jag tävlar min egna ponny Evita men jag tävlar inte så högt ännu eftersom jag inte har haft henne så länge, men nästa år blir det mycket mer! :D Nu tävlar jag LD och LC med henne på Pay and jump :).
 
Lite information om Evita:

Namn: Evita

Född: 6 januari 1995

Ras: Tysk ridponny

E. Partner

U. Evelin

Mkh. 137 cm
 
Världens finaste tjej ♥
Jag :)

Voltige!

Publicerat 2012-08-1518:26:24, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Idag hade voltigegjorden kommit som vi hade köpt. Och idag provade jag och Moa den på Cizzi och Evita. Och vi gjorde lite saker på dom också, det gick bra. Evita gillade de inte så mycket så när vi ska träna voltige ska vi göra det på Cizzi. Det gick bra på Cizzi :). Ha det bra! :D
 
Kram Alice! :)

Godmorgon!

Publicerat 2012-08-1510:14:44, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Soligt och fint ute idag! :) Hoppas det är soligt hela dagen men ändå inte för varmt när jag rider ;). Varit uppe en timme redan. Ska till hästarna vid 12, bara så ni vet! :D Ha det bra! ;)
Kram Alice! :)

Kvällsinlägg!

Publicerat 2012-08-1422:55:07, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


 Idag red jag Cizzi. Det dammar så himla mycket på ridbanan nu när det inte har regnat på länge! Så red i hagen, gick ganska bra, var ju SÅ varmt så red bara 40 minuter :) Imorgon ska jag rida ut. Har kollat på tv nu, bla. Allsång på Skansen! :) Bloggar inte mer ikväll nu, KRAM!! :D

Jättebra statistik...

Publicerat 2012-08-1221:12:47, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


och jag har inte uppdaterat idag, fått över 10 kommentarer idag, ni är bäst! :D Red i alla fall ut Evita idag och hon var SÅÅ pigg! Som tur var hade jag satt på martingalen för jag vet att hon drar upp huvudet när hon är extra pigg! :) Och så blir hon ALLTID dubbelt så pigg på hemvägen, hur pigg tror ni hon är om hon är pigg bort från stallet? Raketen... :) Ha det bra! :D
Kram Alice! :)

Ridningen! :)

Publicerat 2012-08-1122:52:58, i kategori Allmänt, 10 kommentarer


Hej! Va med Maja idag och först åkte vi till Eko för att byta mitt träns till Evita som var för stort... Men testat det nya tränset som jag köpte idag och det passade helt perfekt till henne :). Efter vi hade varit på Eko åkte vi hem och bytte om och sen till stallet ;). Först red Maja Evita och det gick jättebra! :D Och sen red jag henne och jag hoppade 1 meter. Det gick jättebra! :) Inga stopp ♥!
Kram Alice! :D

Ingen blogglust...

Publicerat 2012-08-1022:06:13, i kategori Allmänt, 2 kommentarer


somsagt, har inte haft någon lust att blogga, igår hoppade jag bana med Evita 90 cm :). Jättenöjd. Idag fick hon vila och jag har tigit det lugnt ;). Nu tittar jag på os i friidrott! :) ♥ Och äter godis... Uppdaterar mer idag, eller imorgon bitti! :D
Kram Alice! :)

Hoppade barbacka!

Publicerat 2012-08-0821:04:05, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, hoppade barbacka idag hoppade inte så högt med Evita för jag hade inte helskodda ridbyxor :). Sen hoppade jag upp på Cizzi och hoppade 90 barbacka med henne, det var jättelätt o hålla sig kvar för Cizzi har ju bredare rygg också ;). Det var jättekul, en oxer som jag bara hoppade 60 och räcket 90 då :)! Det måste jag göra om ;).
Kram Alice!

Tävling hos Ponniebruden.blogg.se

Publicerat 2012-08-0817:27:50, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


http://caseapp.se/ & http://ponniebruden.blogg.se/

Godmorgon! :)

Publicerat 2012-08-0811:04:29, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Eller jag har varit vaken 1 timme ;). Drar till stallet vid halv tolv, vet inte riktigt vad jag ska göra än, men jag kommer på det innan jag börjar rida i alla fall! :D Idag ska jag inte göra så mycket mera bara vara hemma! ;) Ha det bra!
Kram Alice! :)

Hoppade Cizzi...

Publicerat 2012-08-0722:31:56, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


idag, gick jättebra! :) Tyvär kunde ingen fota och det ösregnade typ hela tiden ;). Skriver mer imorgon!
Kram Alice! :)

Älskar!

Publicerat 2012-08-0712:55:49, i kategori Allmänt, 3 kommentarer


Röda! ♥ Älskar...
Någon som håller med? :)
Kram Alice!

Vilken himla fin outfit...

Publicerat 2012-08-0712:50:16, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


bara o börja spara!
//Alice! :)

DÅLIG UPDATE!

Publicerat 2012-08-0621:54:33, i kategori Allmänt, 5 kommentarer


Kusinerna har varit här för pappa fyllt 43 år idag :D. Inte hunnit blogg än... Red ut Cizzi idag och Moa red ut Evita, gick bra förutom att Cizzi inte var så jättepigg ;). Snart ska hela familjen kolla på OS som jag spelade in idag, KOM IGEN NU SVERIGE! :D Ha det bra! :D
Kram Alice! :)

Köpt....

Publicerat 2012-08-0521:24:10, i kategori Allmänt, 5 kommentarer


Detta fina träns köpte jag på Eko idag i Värnamo, jag är jättenöjd och jag hoppas att det passar Evita! :D
Har ett annat pannband i stallet som jag ska byta till, jag tycker att dethär är lite tråkigt ;).
 
Red Evita idag i alla fall, gick JÄTTEBRA och jag övade mycket utan stigbyglar :D. Sen tog jag av sadeln
och red barbacka och det gick jättebra också, inte ett dugg "skumpigt" mycket galopp ;).
Imorgon fyller pappa år och jag fixar mycket med det, ni får bilder imorgon när han har fått det :). Nu ska
jag fortsätta, ha det bra! ;)
Kram Alice! :D ♥
 

OS i hoppning!

Publicerat 2012-08-0415:19:13, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Just nu sitter jag framför tv:n och kollar på OS i hoppning, Rolf-Göran Bengtsson var felfri! :D
Kram Alice! :D

Dagens blogg hos Topelite.blogg.se :D

Publicerat 2012-08-0411:29:23, i kategori Allmänt, 1 kommentarer



Va med du också! :D http://topelite.blogg.se/2012/august/dagens-blogg-hos-topelite.html#comment"

Tävling hos Wilmafur.blogg.se

Publicerat 2012-08-0318:47:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Glöm inte vara med! :) http://wilmafur.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-design-fran-anna-form.html

Tävling hos Dressyrmupparna.se

Publicerat 2012-08-0310:48:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


http://dressyrmupparna.se/vinn-valfri-vara/30081

Titthinder, grodor!

Publicerat 2012-08-0223:17:45, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Dethär har pappa gjort, sen ska man ju ha en bom över och så när man hoppar ;). Jättesöta! :D ♥
Kram Alice! :)

Banhoppning!

Publicerat 2012-08-0222:19:03, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Fick jättefina språng på 80 cm! :) Dock var det en bom som föll med de två sista gångerna, jag och Evita var trötta ;). 
 
Otur med sista ;)... 
70 cm felfri! :D 
Uppvärmning! :)
Finast tjejen! :D ♥
 
 
Kram Alice! :D

Till Anneberg! :)

Publicerat 2012-08-0218:50:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Jag och pappa cyklade till Anneberg innan för skojs skull! :) Cyklade dit och vände. Det är 9 kmfram och tillbaka från migoch jag och pappa cyklade på 40 minuter! :D Det var jättekul, kommer upp filmer från ridpasset idag mm. Nu ska jag och pappa kolla på speedway som var i lördags men vi spelade in det :).
Kram Alice! :)

Träning, Ann Hellström filmer!

Publicerat 2012-08-0114:48:01, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Om ni undrar vad jag gör när jag saktar av till trav mellan hindrerna så rättade jag galoppen! :) 
 
 
 
 
Lite filmer från i måndags! :) ♥
RSS 2.0