Dagen!

Publicerat 2012-08-1823:03:43, i kategori Allmänt


Red markarbete idag med världens finaste tjej, galoppbommar och travbommar på volt, det fixar hon lätt! :D Gick jättebra och är jättenöjd, sen red jag Cizzi lite och Moa Evita men det var bara ca. 10 minuter, men det gick också bra :). Jag hade inga sporrar på Cizzi eftersom jag inte har det på Evita så hon var inte jättepigg. Men somsagt, det gick bra ändå! ;) Idag har jag också varit på Bredaryds marknad men det regnade mycket så att vi gick inte så länge, jag köpte hallon/lakrits godisrem och coca-cola rem :). Det var jättegott! Men orkade inte allt! ;) Kollat på sommarkrysset ikväll och det var ganska kul. Innan spelade jag också kort med Moa! :) Ha det bra!
Bredaryds marknad!
Kram Alice!
Kommentarer
Postat av: Josse

Hej! Just nu har jag en tävling på min novellblogg där jag tävlar ut ett valfritt IPhone skal från iphoneskal.se , som får kosta ända upp till 500 kronor! Hur coolt är inte det?! För att vara med så behöver du inte göra speciellt mycket! :) Var med och delta idag! Vad har du att förlora? Kanske det blir just DU som vinner! :D
Läs mer på: http://foreverbbieber.blogg.se/2012/august/tavling-jag-tavlar-ut-ett-valfritt-iphone-skal-for-max-500-.html#comment
Kram kram :) Btw, ledsen om du inte gillar sånna här kommentarer. I sånna fall är det bara att ignorera den, eller mejla till mig så att jag kan göra något för dig med! :)

Svar: Sv; Har tyvärr ingen iPhone, men jag kan ju vara med och tävla o om jag vinner kan jag ju ge till min syster :). Kram!
Alice Johansson

2012-08-19 @ 03:06:42
URL: http://foreverbbieber.blogg.se
Postat av: Amanda Johansson

Hej!
Fin blogg! Kika jätte gärna in på vår blogg och lämna en kommentar om vad du tycker om bloggen och lite tips och förbättringar. Skulle betyda massor!
Tack för hjälpen i förhand.
/Amanda

Svar: Sv; Jättefin blogg! ;)
Alice Johansson

2012-08-19 @ 10:33:24
URL: http://ponnyprinsessorna.blogg.se
Postat av: Josse

Svar: Ja, det vore jätteroligt om du var med och tävlade! :)

Svar: Sv; Rider du på Gark? :)
Alice Johansson

2012-08-19 @ 21:27:28
URL: http://foreverbbieber.blogg.se
Postat av: Josse

Svar: Nej, det gör jag inte.. Vadåra? :)

Svar: Sv; Nej, jag bara undrar! :D
Alice Johansson

2012-08-19 @ 23:16:38
URL: http://foreverbbieber.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0