Stallet!

Publicerat 2012-07-0414:01:39, i kategori Ridning


Ridit Evita nu, var väldigt varmt! 25°C i skuggan och ridbanan ligger i solen också så då blir det ännu varmare med väst och hjälm :). Red dressyr på banan med Evita, red i 50 minuter bara eftersom det var så varmt :). Nu ska jag ut och sola i detta fina väder, äntligen sommar  riktigt! :D Ha det bra!
Kram Alice! :D
Kommentarer
Postat av: Olivia

Hej!
Jag har just nu en pågående novell på min blogg, dock känner jag att det inte är så många som läser :/ Men just du kanske är intresserad av att läsa den? Här har du en länk till självaste handlingen: http://messiolivia.blogg.se/2012/july/im-just-a-ordinary-girl-ny-novell-handling.html ! Sedan är detta första delen - http://messiolivia.blogg.se/2012/july/im-just-a-ordinary-girl-episode-1.html och sedan har vi andra delen - http://messiolivia.blogg.se/2012/july/im-just-a-ordinary-girl-episode-2.html !
Hoppas du läser delarna, skulle vara riktigt kul! Och snälla släng in en kommentar vetja om hur du tycker att delen är :)
Förlåt om du inte vill ha reklam :)
Kram! :)

Svar: Du vet att jag älskar din blogg men tycker att den inte var så jättebra, tycker du skulle fortsatt på "Min värld som Hanna" men jag förstår att det är svårt att komma på till den! :)
Alice Johansson

2012-07-04 @ 19:06:39
URL: http://messiolivia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0