Bilder från sjöstjärnans ridläger!

Publicerat 2012-07-3120:51:26, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Jag o Evita är längst till höger! :)
Alla i min ridgrupp! :D Från vänster: Jag o Evita, Moa o Cizzi, Andrea o Flach, Nadja o Ban, Tova o Fever, Linnea o Yoga, Ella o Latte, Rebecca o Daylight, Ingrid o Pricilla! ♥ Alla i min ridgrupp bodde i min stuga förutom Andrea och Ingrid ;).
 
Saknar världens bästa stuga, Gullvivan!
Glömt å säga vad jag kom för plats i hoppningen ;). Vägrade på första, därför 4 fel, man skulle komma så nära en minut som möjligt med tiden och jag hade bästa tiden. 1 minut och 2 sekunder, så annars skulle jag vunnit, men jag är jättenöjd över rundan, det var jättehalt på gräsbanan. Det var 48 på hela ridlägret och de var 8 personer som kom med i hoppningen! :D Och jag var en av dom, alla ville typ vara med i hoppningen och jag också såklart, det var ledarna som fick välja vilka som skulle vara med. Träningen dagen innan var det nästan dubbelt så halt så NÄSTAN alla vägrade hela tiden, och det var inte så kul precis, de gled innan hindrerna, Evita tyckte det var jätteobehagligt men vissa hästar hoppade ändå, fick över henne på något hinder i alla fall ;). Det var jättehalt för att det var så torrt, värre en när det har regnat på en gräsbana, som såpa typ :(. Men på natten till uppvisningen hade det varit fuktigt i luten så det var lite blött i gräset så det blev betydligt bättre. Jag kommer också att lägga upp filmer från uppvisningen och när jag hoppar :D. Jättebra mat på ridlägret, ALLT var bäst! :D Somsagt SJÖIS ÄR BÄSTA RIDLÄGRET, ALLTID! :D
Kram Alice! :D

Inte orkat...

Publicerat 2012-07-3022:51:51, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Vart trött idag och inte orkat blogga helt enkelt, var på träning hos Ann Hellström och hoppade, gick jättebra och jag är jättenöjd över ridpasset. Alla hinder var typ titthinder men det gick bra ändå! :) Hoppade bana 85 cm! :D Det var jättekul ;).Ska lägga upp filmer och bilder imorgon, orkar inte göra det idag! ;) Snart ska jag gå och lägga mig, bloggar mer imorgon! :D
Kram Alice!

Nationell hopptävling, Gark!

Publicerat 2012-07-2918:55:11, i kategori Allmänt, 2 kommentarer


Varit och kollat på hopptävling idag på Gark, höjderna 1,30 m. & 1,40 m. Det var jättekul och vi var där i 5 timmar! :D Åkte bara till Evita och Cizzi för att ge de mat idag, kanske ska åka till Ann Hellström imorgon för att hoppträna, hoppas det :). Bloggar mera sen när det är bestämt och så! :D
Kram Alice! :D ♥

HELT UNDERBART!

Publicerat 2012-07-2821:33:42, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Går inte å beskriva, VÄRLDENS underbaraste, roligaste, mysigaste och bästa ridlägret! ♥ MASSOR med bilder kommer komma upp under veckan, orkar inte nu. Helt slut efter en fullspäckad vecka. En sak kan jag säga, det går INTE att ha tråkigt på sjöstjärnans ridläger! :) Det var 48 på ridlägret med tolv personer i varje stuga, alltså de som jag lärde känna mest! :D Hoppade på gräsbana för första gången med Evita, gissa hur det gick? :) Berättar mer imorgon och somsagt, kommer upp MASSOR av bilder och jag kommer att berätta MYCKET om världens bästa läger! :D Nu ska jag sätta mig framför tvn...
Kram Alice! :)

Trixi och Nalle! :D (tidsinställt)

Publicerat 2012-07-2712:00:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Nalle är den vita och Trixi den svarta! :D
 
Kram!
 
 

Shettisarna ;) (tidsinställt)

Publicerat 2012-07-2612:00:00, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Tänk när man red de här små ponnyerna, inte jättelängesen ändå ;). Den bruna shettisen heter Amy och den ljusa heter Maja! :D Jag tyckte det var jättehögt att hoppa 60 cm med de små shettisarna! ;) Jag hoppade 65 cm med Amy ;) ♥. Så goá, gjorde inte så ont att ramla av precis :).
Kram Alice! :D ♥

Messiolivia.blogg.se

Publicerat 2012-07-2514:00:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Denhär tjejen är grym och läser och följer hennes blogg, abslout värd att kika in på! ♥

Hej!
Jag heter Olivia och fick chansen att gästblogga här! :)
Jag är då en 12 årig tjej som är glad av sig och älskar att få folk att skratta. Mitt stora intresse är då att rida och hålla på runt hästar. 
Jag rider på ridskola och sköter en D-ponny som heter Brilliant eller som jag kallar Brille. Han är mörkfux och är född 01. Jag älskar verkligen djur och har även en katt hemma, Lina heter hon.
Jag dansar också, 2 gånger i veckan och går dansprofil i skolan. Snart har jag medryttarhäst också, Tellus heter han och är en häst på 154 cm! Sedan så vet jag inte hur,varför eller när , men jag bokstavligt ÄLSKAR Lionel Messi, en fotbollsspelare som spelar i FCBarcelona. Och så är jag störtförälskad i One Direction, mah boys <3 Älskar de, allt de gör, allt dom säger och självaste DOM! Lyssnar på dom varje dag och älskar de över hela mitt hjärta.
 
Min allra största dröm är att bli skådespelare, med eller utan häst, men att få spela i en film. Jag har alltid drömt om det och ska fixa det , så är det bara! 
Jag litar på mig själv upp till 111% och varje dag följer jag mitt motto " Be Yourself ". 
 
Om jag lät intressant och om ni vill höra mer ifrån mig så kan ni klicka in på min blogg - http://messiolivia.blogg.se/ 
Där bloggar jag om min vardag, hästar, Messi, One Direction , tips och massa annat skoj. Jag siktar mot toppen, så det är bara att ta sats från botten! ;)
 
Hoppas vi hörs på min blogg och att ni kanske slänger in en kommentar!
 
C ya - http://messiolivia.blogg.se/

Söt bloggläsare! (tidsinställt)

Publicerat 2012-07-2414:15:00, i kategori Allmänt, 2 kommentarer


Vad ska man säga? TACK, TACK, TACK!! ♥ Hur glad blir man inte?! :D

Messiolivia.blogg.se igen! ;)

Publicerat 2012-07-2312:00:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Nu är det Olivia här igen! På min egna blogg får jag frågor om hur man kan få en stor blogg. Har svarat där, men tänkte ta upp det här också!
 
Jag själv, har inte en så jättestor blogg. Men jag är nöjd över den iallafall, eftersom jag kämpat med den. Jag har ALDRIG bett om att bli länkad och är grymt nöjd med att ha över 50 unika besökare per dag och över 300 klick.  Alltså jag har byggt upp min blogg helt själv, från hela början och det är något jag är glad över. Jag bloggar om mitt vardagsliv, ridsport, ridpass, musik, Messi och One Direction i en hel sammanfattning. Men här kommer några tips om hur just DU kan få en STOR blogg. Jag följer de vardagligen och hoppas på att få en större blogg! 
 
Blandade inlägg är sjukt viktigt. Skriv inte bara om vad du gjort under dagen varje dag, utan kom med några tips kanske? Ja, det som du har lust med. Men inte liksom " Hej, idag har vart i skolan, hejdå" förjag kan lova att INGEN vill läsa sådanna inlägg.
 
Bilder i varje inlägg är också viktigt. Det är oftast roligast med bilder man precis laddat upp, men är också helt okej med en arkivbild. Men det blir så mycket roligare att läsa ett inlägg med en bild till.
 
Sprid din blogg ! Kommentera, var med i Veckans/Dagens blogg! Det är så du får mer läsare och vem vet? De kanske stannar kvar :)
 
Ha ett enkelt bloggnamn . Annars kan det bli svårt att komma ihåg bloggnamnet. Men härma inget annat bloggnamn heller, det blir bara komplicerat enligt mig.
 
 
 
De tipsen använder jag VARJE dag. 
 
Om ni vill läsa mer om mig och min blogg så kika in på den!
Kram Olivia - http://messiolivia.blogg.se/

Frågestunden del 1 (tidsinställt)

Publicerat 2012-07-2217:08:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Frågor! * Ska du bli ryttare när du blir stor? * Din klädstil? * Gillar du min blogg? Kramis! ;)<3
 
1. Ja, förhoppningsvis om 10 år så ser ni mig på tävlingsbanorna, kanske i världscupen? ;)
2. Tajta jeans med någon snygg tröja till vardags; basic ;).
3. Ja, din blogg är fin! :)
 
Vad är det galnaste du gjort på hästryggen? :D
 
Haha, svår fråga, många saker, en sak är när jag skulle ställa mig upp när jag hade en skötponny så skulle jag ställa mig upp på hästryggen, så börjar hon bocka och jag flyger av xD. Som tur var hade jag hjälm och väst ;).
 

Vad är ditt mål med din ridning?:)
 
Jag vill bli BÄST helt enkelt ;).
 
Favorit häst affär ??? Hur gamal är du? Hur länge har du ridit ?? Har du syskon?? Lite this or that;)) <3 Cola/Fanta Chips/Godis C-ponny/D-ponny Ginatricot/HM Pigg/lat ponny Hoppning/dressyr Sommar/Vinter Vår/Höst
 
 
1. Hööks helt klart! :)
2. Jag blev 11 år 31 januari.
3. Ja, hur länge är det? MÅNGA år i alla fall! :)
4. Ja, en storasyster och en storebror ;).
Cola/fanta
Chips/Godis
C-ponny/d-ponny
Gina tricot/HM
Pigg/lat ponny
Hoppning/Dressyr
Sommar/vinter
Vår/höst
 
~~~
 
Kram Alice! :)
 

Gästbloggning av Martina på retardriders.blogg.se

Publicerat 2012-07-2210:00:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Kul att få gästblogga på Alice blogg :) 

Mitt namn är Martina Aurén och vissa av er kanske vet att jag bloggar på RetardRiders.blogg.se. Jag driver den bloggen tillsammans med Maja, den stiger ständigt mot toppen. Jag äger för tillfället sju hästar tillsammans med mamma, men bloggar mest om mina två stora- Zeo & Kortez. Kortez importerade jag från Polen i maj detta året, enbart för att sälja honom vidare. Tänkte tjäna lite pengar och ha honom lite som ett "projekt", så som många faktiskt gör idag. Däremot så fäste jag mig nåt enormt så tänker faktiskt mot alla odds behålla honom! Gå gäna in och läs mer på vår blogg om min och Kortez resa, nu tänkte jag istället berätta lite om hur det är att importera en häst.

Att importera en häst ifrån ett annat land kan vara en risk. Jag har vågat chansa och har själv provat att importera. Det har sina för- och nackdelar men jag har bara fått hem fina hästar och är helnöjd!

Fördelar

  • Man kan hitta fina hästar för låga priser
  • Hästens värde ökar i Sverige
  • Du får mycket häst för pengarna
  • Det finns ett stort urval, olika försäljningsstall. Många har flera hundra hästar att välja emellan.
  • Hästarna är ofta väldigt trevliga, dem hålls hårt i andra länder om man jämför mot Sverige. På gott och ont såklart men i hanteringen är dem ofta lydiga och snälla.




Nackdelar
  • Man vet inte vad hästen har vart med om tidigare.
  • Du köper en häst på telefon, det är alltid en risk.
  • Många har inte möjlighet att åka utomlands och titta/prova hästen. VI gjorde inte det. Det är också en risk!
  • Hästhandlare kan luras så man får vara på sin vakt.
  • Du vet inte alls hur hästen är att rida och hantera, förutom det du sett på bild och film.
 
Som sagt, för- och nackdelar finns. Men jag gillar faktiskt importer och tycker att det är spännande att importera, är ju väldigt spontan i mig som person. Sen så är ju både Zeo & Kortez två fantastiska importhästar som jag verkligen är helnöjd med! Även Effan som mamma och jag importerade för två år sen har det gått super för i hennes nya hem. Sen är det klart att man kan bli lurad och man kan få problem. Men det kan faktiskt hända överallt. Det finns människor som kan luras i Sverige också, dock är det ju lättare att gå tillväga med problemen då. Många är ju skrämda av import-hästar och tror att alla försäljare utomlands är ute efter att lura en, men det stämmer faktiskt inte. Dock förstår jag er som är det, för när det händer att en importhäst är skadad/skadar sig så pratas det mer om det än när en svensk häst skadar sig. Man har ju något att skylla på lättare då.
 
 
Går det att försäkra en häst i utlandet innan den importeras?


Svar ja, det går! Man kan teckna vilken försäkring som helst. Ska du teckna en A1:a så krävs dock en vetrinärbesiktning och sen papper på att den är gjord. DÅ kan du göra en heltäckande A1:a, innan hästen ens är i Sverige. Man vill ju att den ska vara försäkrad innan hästen åker hem. Dock har vi en gång gjort misstaget att inte försäkra, vilket ledde till stor förlust..
Denna gången tecknade vi en varsin A2 försäkring. För den försäkringen så krävs inga papper, inte ens en bild på hästen eller liknande. Det enda som behövs är när hästen är född och vad den heter. Försäkringen täcker alla olycksfall som kan hända, om hästen måste tas bort. Vi gjorde även ett tillval och la på vetrinärvård på det, ifall dem skulle skada sig och behöver behandlas.
 
Undrar DU något om att importera en häst? Isåfall så kan jag svara på din fråga :)
 
// Martina, http://retardriders.blogg.se/

Ridläger (tidsinställt)

Publicerat 2012-07-2117:13:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Nu så är jag på ridlägret, kanske rider jag? Eller ligger i sängen och fnittrar med alla kompisar och käkar godis? :)  En sak är säker, efter den här veckan kommer jag ha lärt mig MASSOR av nytt!  Kommer bli en fullspäckad vecka med massor av HÄSTAR! :D Det som jag älskar mest av allt! :) På lördag, när jag kommer hem berättar jag ALLT! Och det kommer att komma FULLPROPPAT med bilder, jag lovar! :D ♥

Fixat tidsinställda!

Publicerat 2012-07-2021:35:18, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Ja, fixat tidsinställda tills hela veckan så det kommer inte så jätteintressanta inlägg precis, men alltid något ;). 
Imorgon sticker jag somsagt till ridlägret, vet inte om jag hinner blogga innan jag åker, kanske ;).
Kram Alice! :D

Dagens blogg hos Topelite.blogg.se

Publicerat 2012-07-2014:35:51, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


http://topelite.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-hos-topelite-1.html

SISTA!

Publicerat 2012-07-2012:30:00, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Sista chansen NU, OM du vill gästblogga hos mig, snälla skicka till [email protected], det är flera stycken som har mejlat om att de vill gästblogga men inte skickat, SENAST ikväll måste de vara inne :). Ni måste såklart inte, men om ni har ändrat er, kommentera detta inlägget, och ni som skulle vilja gästblogga hos mig när jag är på ridlägret, mejla till: [email protected]
 
Kram!

Packa!

Publicerat 2012-07-2011:14:06, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Packade mycket saker igår till mig själv, ändå MYCKET kvar, nu ska jag till stallet och packa i alla saker jag ska ta med till Evita :). Ska inte rida idag alltså ;). HELA bilen kommer vara fullproppad med saker eftersom Moa också ska ha med sig MINST lika många saker som jag, kanske inte behöver ha med ALLA tre tränsen till Evita? ;)
Ja, ja ha det så bra!
Kram Alice! :D

Red ut idag!

Publicerat 2012-07-1920:00:30, i kategori Allmänt, 7 kommentarer


Ja, red ut idag, gick bra, tog det två delade bettet och på hemvägen kanske hon va lite väl pigg ;). När jag hade galopperat en liten bit på hemvägen tog jag in henne på en "volt" och travade och skrittade henne på "volten". Hon lugnade ner sig och var inte lika "hetsig" :). Sedan galopperade jag henne lite till och efter galoppen gick det bättre denna gången. Hon visste att det är ingen idé att fjanta emot :). Sen åkte jag, Moa och pappa till Smålänningen och Moa köpte regnkläder, efter det åkte vi till Gislaved till Lantmännen och Lindex, köpte inget! :) Nu ska jag kola på sommar med Ernst! ;)
Kram Alice!

Hörs imorgon!

Publicerat 2012-07-1823:28:49, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ska sätta mig vid tv:n nu! :) Hörs imorgon, går och lägger mig snart ;).
Kram Alice! :)

Tävling hos Warnmarks.se

Publicerat 2012-07-1820:36:29, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Va med du också! http://warnmarks.se/?p=5621

Gick jättebra när jag red Evita idag!

Publicerat 2012-07-1819:13:18, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, som rubriken lyder, gick JÄTTEBRA när jag red Evita idag, lite övningar från igår när jag och Moa red för Ann Hellström. Sedan satte mamma och pappa upp så det bara blev ett rätuppstående och jag hoppade 80 cm med henne! JÄTTENÖJD, INGA stopp! Tog inte med kameran idag! :( Nu har jag kollat på kompisar på nätet! :D
(Alla ni som skulle gästblogga, snälla skicka till [email protected] ikväll!)
Kram Alice!
 
 

Ann Hellström!

Publicerat 2012-07-1718:01:53, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Somsagt, tränade ju för Ann Hellström idag, b-tränare i hoppning! :D Hon var och är SÅÅ duktig! :) Hon visste precis som var bäst för ryttaren och ponnyn. Vi var fyra stycken som som tränade, Moa, Annie och Ida! :) Jag och Moa ska börja träna för Ann till hösten. Och träningen gick jättebra! :D Hoppade bana med "titthinder" så fick ett stopp på ett hinder som Evita tyckte va konstigt, ny miljö också, de har ju aldrig varit där innan ;). Vi åkte hem till Ann och tränade, någonstans utanför Värnamo. De har ridhus och paddock :), så om det skulle regna skulle det ju inte göra någonting! :D Evita var MYCKET lättare och lasta idag, tog bara 5-10 minuter. Imorgon åker Evita och Cizzi till vetrinären för att "kollas" innan ridlägret :). Inte så kul att komma till ridlägret och glömt att "kolla" så att de är friska ;). Glöm inte mejla mig om ni skulle vilja gästblogga hos mig när jag ska på ridläger, redan 3 stycken som vill, behövs minst 3 till ;). Så bara mejla! :) Ha det bra!
Kram Alice! :D

Kladdkaka...

Publicerat 2012-07-1623:10:16, i kategori Allmänt, 5 kommentarer


med nötter i, inte helt fel nu klockan elva på kvällen, eller vad säger ni? ;) Loggar in på skype nu, alice2001johansson :)
Kram Alice! :D

Frågestund! :D

Publicerat 2012-07-1622:04:19, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


Sry...

Publicerat 2012-07-1618:09:18, i kategori Allmänt, 3 kommentarer


Inte bloggat idag, men i alla fall, bloggar mer imorgon, eller hur? ;) Vart i stallet idag och INTE ridit, Evita behövde en liten vila en dag och jag åkte och putsade sadel och alla tre tränsen ;). Det går ju inte att träna med slitna grejer ;). IMORGON ska jag på träning för en B-tränare, Ann Hellström :D. Ska bli jättekul och eftersom jag troligtvis ska träna för henne till hösten är det kul att få träffa henne och träna för henne innan :). Och ja, det är HOPPNING som gäller :D. Dressyr nej, passar inte MIG :). Fart och fläkt ;). Men tränar såklart mycket dressyr också, det är ju grunden! ALDRIG, ALDRIG skulle man kunna hoppa de höjderna om man inte har kontroll på hästen/ponnyn m.m :). Tänkte fixa in lite gästbloggare mm. för jag ska ju på ridläger, svårt att blogga om man inte har internet? Ja, jag tror det ;). Så det får bli det, bättre än ingenting, eller hur? :)
Kram! :D

Ponnysarna hemma!

Publicerat 2012-07-1514:02:43, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Nu är Cizzi och Evita hemma men åker tillbaka till stallet imorgon ;). Kanske ska på hoppträning imorgon, så :). Det tog en timme o lasta Evita :o. SOm endel redan vet så är hon svårlastad men när vi åkte regelbundet gick hon nästan på direkt men vi har inte åkt med henne på någon vecka nu så det var egentligen vårat fel ;). I alla fall, när Evita hade gått på skulle jag ge henne en liten bit knäckebröd och då hann jag inte "lägga det tillrätta" och då så bet hon i mitt nagelband och det rann blod, det gör fortfarande jätteont :(. Men det var ju inte Evitas fel ;). Jag och Moa har hunnit rida också och det gick bra, hon var lite seg, (Haha, eller inte!) allt annat än seg... :)

Sen ska jag, Moa och mamma åka till Värnamo och kanske ska jag köpa något? :)
Nu ska jag äta, vi hörs! :D
 
Kram Alice! :) ♥

Kanske?

Publicerat 2012-07-1422:07:58, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Kanske ska ha en tävling här på bloggen! ;) Kommer upp inom några dagar isåfall! :) Någon som vill gissa? :D
Kram!

Pannband hos Topelite.blogg.se!

Publicerat 2012-07-1421:56:26, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


"Jag är med och tävla hos Topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. Var med du också!"

Gimli!

Publicerat 2012-07-1419:30:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Söta Gimli som var här igår med sin matte, Johanna! :D

Dressyr...

Publicerat 2012-07-1415:36:33, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Red dressyr idag och blev inte så jättenöjd över passet jag tyckte det blev lite rörigt och jag visste inte vad jag skulle göra, men pappa tog några bilder som kommer upp! :D Pappa tog fram lite bommar i slutet också! ;) Ridpasset blev i 45 minuter! :)
Nu får det räcka med bilder, eller? :)
Kram Alice! :D
 

4km!

Publicerat 2012-07-1315:39:10, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Har sprungit 4 km på bandet, pappa har ett gym! ;) Ikväll kommer gäster, Johanna som rider Evita och Cizzi ibland om vi ska iväg någon stans :). Ska bli kul, hon ska ha med sin valp också, Gimli, han är jättesöt ♥. Ha det bra!
Kram Alice!

Fredag den 13:e

Publicerat 2012-07-1313:20:44, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, som ni säkert redan vet så är det fredag den 13:e idag! Gick ovanligt bra idag när jag hoppade Evita, kanske min turdag? ;) Hoppade och red dressyr mot slutet :D. Hoppade en två kombination med två galoppsprång emellan och en oxer. Det blev bara ett stopp i början men det var för att jag hade för dålig fart på henne! :) Sedan gick det jättebra och jag tog något högre språng! Nu ska jag ut och träna lite, man måste ju ha bra kondition om man är ryttare! ;)
Kram Alice!

Öland!

Publicerat 2012-07-1220:41:46, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, som ni säkert vet så har jag varit borta på Öland sen igår till idag, 3 timmar i bil utan att göra någonting känns som 10 timmar... Fått in MASSOR av kommentarer av er, INTE hunnit ELLER kunnat blogga. Gick in och kollade idag snabbt på dagen på pappas mobil för att kolla kommentarer mm. Går inte så jättebra, skulle försöka svara på några av era kommentarer också men det blev något stavfel här och där. Men vad gör det? Ni fattar i alla fall vad jag menar, det är ju huvudsaken. Ja, bara börja läsa era bloggar nu då, över 100 bloggar, JA NU KÖR VI! :D

Film från träningen idag!

Publicerat 2012-07-1022:49:46, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


Film från träningen idag: Jag har den rosa regnjackan :) 

Veckans blogg!

Publicerat 2012-07-1021:58:10, i kategori Allmänt, 10 kommentarer


Ja, nu tänkte jag fixa en veckans blogg! :)
Det ända du behöver göra är att skriva jag är med i en kommentar! För större chans att vinna, länka till tävlingen på din blogg! :) Vinnaren får ett samtal utav mig (om du skriver ditt nummer) och en stor länk på min blogg! :D
Lycka till! :)

Vi är som en stor familj...

Publicerat 2012-07-1018:11:54, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Ja, vi bloggare, alla vi är olika men ändå är vi en stor familj. Läser otroligt många bloggar varje dag, bara för att jag vill följa med er! När ni ska till stallet, när ni ska till någon kompis, när ni ska äta! Ja, jag är med er HELA tiden! JAG LOVAR ♥ Ni är SÅ underbara och kommenterar så fina saker på min blogg!
http://annasylves.blogg.se/ Anna ♥
http://topelite.blogg.se/ Clara ♥
http://retardriders.blogg.se/ Maja & Martina ♥
http://equestrians.webblogg.se/ Matilda & Louise ♥
http://teamryttarna.blogg.se/ Julia W. & Julia K ♥
http://wennstrom.blogg.se/ Ella ♥
http://nellieberntsson.se/ Nellie ♥
http://isabellanilsson.devote.se/ Isabella ♥
 

Annasylves.blogg.se

Publicerat 2012-07-1016:26:04, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos http://annasylves.blogg.se/! Det är hon som gjort denna underbara designen åt mig :). En underbar tjej som skriver om lite olika saker, därför är bloggen så UNIK! ♥
Kram på dig Anna! :) ♥

Ridning för Isabella! :D

Publicerat 2012-07-1016:20:56, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Red för Isabella idag, gick jättebra! Hon har ALDRIG gått så bra innan! :D JÄTTE, JÄTTE, JÄTTENÖJD över henne :D. Kommer troligtvis film sedan, men pappa filmade tyvär bara i början av ridpasset, hon lossnade mer i mitten/slutet av ridpasset ;). Regnet var inte så farligt när jag red, dock var ridbanan ganska geggig i början men sedan blev det bättre när man hade ridit en stund! :D Red i en timme och en kvart :).
Kram Alice! :D

Svar! Del 2 :)

Publicerat 2012-07-1012:00:00, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Vilka bloggar läser du?
 
Många, nellieberntsson.se, retardriders.blogg.se, topelite.blogg.se, juliawesen.blogg.se detta är bara några FÅ av alla underbara bloggar jag läser! ;D
 
Gör du länkbyten?
 
Ibland, men inte alls ofta! ;)
 
Hur många djur har du?
 
Sju djur, två hundar, tre kaniner och två ponnysar :).
 
Vilken färg har du på din tapet?
 
Rowsa! xD
 
Läser du mycket böcker?
 
Ja, absolut! :)
 
Vad är ditt nummer?
 
Hemligt... ;)
 
Ska du till Falsterbo Horse Show?
 
Nej, tyvär. D:
 
Sminkar du dig?
 
Om det är något speciellt ja :).
 
Har du något syskon?
 
Ja, en storasyster och en storebror ;).
 
Kan du komma någon gång till skåne och tävla?
 
Ja, det kan jag nog! :)
 
Vilken ridklubb rider du på?
 
Gislaveds, Anderstorps Ridklubb - Gark
 
Kan du videoblogga lite oftare?
 
Ja, om ni vill det så! :)
 
Hur länge har du älskat hästar?
 
Sen jag var i mammas mage ;D!
 
~~~~
 
Har du någon/några mer frågor som du inte fått svar på? Mejla dem till [email protected] eller kommentera DETTA inlägget! :)
 
(Tidsinställt)

Svar! Del 1 :)

Publicerat 2012-07-0918:48:35, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


1.Vad är det bästa du vet?
2. Vem/vilka står dig närmst?
3. Vilket datum fyller du år?
 
1. Det bästa jag vet är att rida! :)
2. Min familj och mina djur. <3
3. 31 januari :D.
Tack så mycket! :D
 
1.Hur är Evita att rida?
2. Hur många år är du?
 
1. Evita är pigg och ganska svårriden, hon kräver en mjuk och stillsam hand som inte rör henne i munnen för mycket.
2. Jag är 11 år :).
 
1.Vad vill du bli när du blir stor?
 
1.Jag vill bli ryttare! :)
 
1.Vilken gren satsar du på inom ridningen?
 
Hoppning in my ♥! :)
 
1.Ska du på något ridläger denna sommaren, isåfall var?
 
1.Jag ska till sjöstjärnans ridläger vecka 30 :).
 
1.Kan du inte ha någon bloggträff i Göteborg någon gång? :)
2. Hur gammal är Evita? :)
 
1.Hm, kanske det? ;)
2. Hon är 17 år :).
 
1. Kan du ha en bloggträff i Stockholm snart? Snälla...
 
1. Verkar populärt med bloggträffar nu, om jag ska ha någon bloggträff så får det bli småland eller i något av grannlandskapen ;). Men kanske i framtiden?
 
~~~~~~
 
Svarar på lite mer frågor imorgon! :)
 

25°c

Publicerat 2012-07-0915:18:59, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ja, vad ska man säga? Efter regn kommer solsken, ja verkligen! :D Blir att gotta sig framför solen bara så ni vet! :) Nyss hoppat agillity med hundarna och sprungit genom agillitytunnlen :). De tyckte dom var roligt :D. Ha det så bra och hoppas ni andra har solsken hemma hos er :).
Kram Alice! :D

Dagens ridpass!

Publicerat 2012-07-0914:04:51, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Markarbete blev det, bommar, koner och ett hinder! Gick jättebra och hon fick något annat att koncentrera sig på förutom hindret :). Så är nöjd över henne, vilket jag oftast är :D. Ni har väl inte glömt att anmäla er till Topelite.blogg.se´s tävling om dagens blogg, var med du också: http://topelite.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-hos-topelite.html#comment"
Det blir inte att göra så mycket mer idag, läsa ERA underbara bloggar, alla som kommenterar DETTA inlägget, ERA bloggar läser jag och kommenterar IDAG! :D
Kram Alice! :D

Topelite.blogg.se!

Publicerat 2012-07-0913:58:29, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


DAGENS BLOGG HOS:
TOPELITE.BLOGG.SE
VAR MED DU OCKSÅ! ♥
http://topelite.blogg.se/2012/july/dagens-blogg-hos-topelite.html#comment"

Scapa Schabrak hos Nellieberntsson.se

Publicerat 2012-07-0821:54:47, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


"Jag är med och tävlar om ett Scapa Schabrak hos www.NellieBerntsson.se
 
Sponsras av: www.Tophorse.se

Blev inte jag som vann...

Publicerat 2012-07-0820:35:51, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


tävlingen på nellieberntsson.se men det ska ju komma en ny tävling ikväll! :D
Kram! :)

Studs!

Publicerat 2012-07-0820:14:05, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Hoppade studs med Evita idag! Gick jättebra! Hon var pigg och hoppade minst 20 cm över varje gång :D. Det var bara någon gång hon kom fel! :) Mycket övergångar från trav - skritt. Gick också jättebra så är supernöjd över ridpasset :). Nu är det bara att vänta, snart drar Nellie vem som vinner en vara hos Horsemeup.se för 1000;- :). Hoppas jag vinner! :D
Kram Alice! :D

Långritt!

Publicerat 2012-07-0717:16:48, i kategori Allmänt, 4 kommentarer


Var ute på långritt med hästarna idag och badade! Det var jättevarmt i vattnet och vi redoch badade i 2,5 timme! :D Vi hade med och fika och Evita simmade med mig på :). Det var jättehärligt och hästarna tyckte det var skönt och bada ;). Finns ingen sjö närmre som man får bada med hästar, fast det är kul och rida långt också :D. Evita var jättepigg på hemvägen så i galoppen kunde jag knappt hålla i henne men det gick bra! :) Kommer bilder och film sen :).
Kram Alice! :)

Retardriders.blogg.se!

Publicerat 2012-07-0717:10:25, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Måste besökas, två helt underbara tjejer vid namn Maja och Martina driver denna bloggen. Läst den ett tag nu och älskar den! Maja är 19 och Martina är 21 år. Måste läsas, somsagt TVÅ helt underbara personer! Nästan som två "mammor"! ♥
Kram på er! :D
Maja! ♥
Martina! ♥

Ja, vad säger ni nu då alla "häst hatare?"

Publicerat 2012-07-0621:01:43, i kategori Allmänt, 1 kommentarer


Lite saker som alla ni, som tycker att ridning är en töntig sport borde läsa!

Saker du måste ha och kunna för att rida:
1. Du måste ha balans.
2. Du måste vara modig.
3. Du måste ha kontakt med hästen.
4. Du får inte tveka.
5. Du måste vara stark och ha uthållighet, det är runt 400 kilo du kämpar med.
6. Du måste kunna ha koll på många saker på en gång

Fördomar mot ridning som absolut inte är sanna:
1. Du får feta lår.
-Ta en titt på Malin Baryard och säg det igen.
(Rider man och har feta lår beror det inte på ridningen)
2. Det är en tönt sport.
- Ridning är en av världens farligaste sporter, vissa dör i den.
3. -"Är det kul och rida runt på en hamburgare?"
-Den här "hamburgaren" är hur stark som helst och på det sättet vi taremot den här hästen bygger vi muskler på armar, ben och mage som ni inte har.
Ni som är så fega och säger det här mot hästarna,
ni själva kastar kanske en boll till varandra?
Vi kämpar med ett starkt djur som man inte kan lita på upp till100%,de är ett flykt djur - dom blir rädda och på de sättet dör många i den här sporten.
Av att man kommer fort mot ett fast hinder när hästen tvärnitar av rädsla, ryttaren flyger av,antingen kanske hästen kliver på dej om du är nära, du kanske bryter nacken - vem vet?
Ändå säger ni att det här är för töntar.
Hoppa upp och prova du med innan du säger något! ;)
(Google bild!)

Hmm...

Publicerat 2012-07-0619:56:50, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Väntar på svar. Vad kan det vara? ;)

Hej, hej!

Publicerat 2012-07-0619:28:34, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Ska snart gotta mig med godis och kolla på tv :). Vad ska ni göra ikväll? :)
Ha det bra! :)
Kram Alice! :D 

Red Cizzi...

Publicerat 2012-07-0614:12:12, i kategori Ridning, 0 kommentarer


Som rubriken säger, red Cizzi idag, markarbete och lite hoppning på volt. Gick jättebra! :) Jättenöjd över henne! :D Moa red Evita och det gick bra för henne också! :) Vi klarade oss från regnet i alla fall :). Efter vi hade ridit så åkte vi och köpte betfor och havre till hästarna och så handlade vi godis till idag :). Jag och Moa "råkade" köpa jättemycket godis ;). Sen ska jag inte göra så mycket, regnar ju jättemycket nu så kan ju inte gå ut och göra någonting :(. Men nu ska jag ducha! :) Ha det bra! :)
Kram Alice! :D

Minigolf!

Publicerat 2012-07-0522:28:43, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Var och spelade minigolf med familjen, askul! :) Kom sist av alla, men skit samma! Fast ville egentligen vinna över pappa ;). Åt mjukglass efter med saltlakris strössel, jättegott! :D Nyss kollat på tv för ska upp tidigt imorgon till stallet :). Fått massor av fina kommentarer av er idag! :D Tack alla som skriver fina kommentarer till mig :). Hörs later on! :D
Kram Alice! :) ♥

Hoppning! :) <3

Publicerat 2012-07-0518:33:45, i kategori Ridning, 1 kommentarer


Hej! Som jag skrev innan så har jag hoppat Evita idag, hon gick ASBRA och hon gjorde verkligen sitt bästa! ♥ Hoppade ett räcke och en oxer och hoppade jättebra på båda. Fick ett stopp på räcket men det var mitt fel, hade för dålig galopp på henne ;). Hoppade 70 cm med henne men eftersom hon har varit lite "dålig" ett tag så är jag jättenöjd över henne :D ♥! Hoppade Cizzi lite också och Moa hoppade Evita och det gick bra, Cizzi var bara lite fjantig när jag skulle hoppa oxern med henne. Annars gick det bra :)! Det gick bra för Moa och hoppa Evita också. Först när jag hoppade Evita, så tyckte jag att jag hade bra med fart på henne och Moa sa: Du måste bromsa upp henne, det går alldeles för fort! Men sen när hon satte sig på henne och skulle hoppa så märkte hon att man nästan måste ha den farten på henne ;). Så det var lite kul. Så alla som skriver elaka kommentarer, sitt upp på henne själv så får ni känna hur hon känns när man hoppar med henne. Kanske lite Bellman stuk? ;) En sak är säker, hon kommer klart vinna på tävlingbanerna! ♥ Nu ska jag åka till en sak som jag berättar mer om sedan! :D
Kram Alice! :D ♥

Hej!

Publicerat 2012-07-0511:39:08, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Vacknade vid 08.00 av att hundarna skällde och ylade, de ylar som varjar typ. Och det skällde i minst 10 minuter så jag fick hålla för öronen :/. Somnade om sen i alla fall :)! Tittat på tv nu på morgonen och har inte orkat blogga. Ska till stallet vid halv två :D. Ska hoppa idag och ingen kan tyvär inte klicka bilder eller filma för Moa ska ju rida Cizzi och jag Evita :D. Hoppas hoppningen gå bra idag, tror vi sätter fram två hinder eller något :). Nu ville Moa spela ett spel med mig, så hejdå! :D
Kram Alice! :) ♥

Stallet!

Publicerat 2012-07-0414:01:39, i kategori Ridning, 1 kommentarer


Ridit Evita nu, var väldigt varmt! 25°C i skuggan och ridbanan ligger i solen också så då blir det ännu varmare med väst och hjälm :). Red dressyr på banan med Evita, red i 50 minuter bara eftersom det var så varmt :). Nu ska jag ut och sola i detta fina väder, äntligen sommar  riktigt! :D Ha det bra!
Kram Alice! :D

Moa red Evita...

Publicerat 2012-07-0319:37:10, i kategori Ridning, 0 kommentarer


Hej! Moa red Evita idag, och hon sa att Johanna och hon red till en strand och badade med hästarna! :) Skulle vart kul att hänga på ;). Längtar asmycket till ridlägret vecka 30 på sjöstjärnans ridläger :D. Kommer bli SÅ mycket bättre ryttare med BRA tränare! :D Nu ska jag kolla på tv! Ha det så bra! :D
Kram Alice! :D 

Nellieberntsson.se tävling...

Publicerat 2012-07-0318:31:22, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


”Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-”

Följer med...

Publicerat 2012-07-0217:02:07, i kategori Allmänt, 2 kommentarer


Maja hem och så ska jag sova över hos henne! :) Imorgon ska jag inte rida för Johanna kanske ska göra det, men red ju Evita idag och det gick jättebra. :D Red ut 5 km och sedan galopperade henne lugnt på banan ;). Hon var riktigt fin och mjuk i munnen och pigg var hon :D. Det gillas av mig :), fast hon är ju aldrig "seg" :)! Glöm inte att följa mig via instagram @aliceevita :D. Ha det bra, kanske inte bloggar mer ikväll!
Kram Alice! :D

Maja här!

Publicerat 2012-07-0212:55:21, i kategori Allmänt, 0 kommentarer


Hej! Maja är här nu! :D Kul! :D Skriver mer sen, skrev det här inlägget bara så ni vet ;)
Kram Alice! :D

Tjabba!

Publicerat 2012-07-0111:18:44, i kategori Allmänt, 8 kommentarer


Hej! Åkte bara till stallet idag, red inte eftersom det ösregnade och gör det fortfarande. Hoppas det blir bättre tills ikväll när jag ska på 5-kamps party! :D Ha det så bra! :D
Kram Alice! :)
RSS 2.0